Udgivelser

Det Sidste Hus

DetSidsteHus

Af Jonas Wilmann

Den statsansatte morder Hedenius får til opgave at rydde det sidste hus i Vesthimmerland Kommune. Det er beboet af en enkelt gammel mand, som er det eneste, der står i vejen for statens plan om affolkning af yderområderne. Én gammel mand. Det kan vel ikke være noget problem for en iskold og professionel morder som Hedenius … kan det?

Sagt om forfatterens andre bøger
Om ”Frygt-filerne”: ”Wilmann formår at parre absurd og surrealistisk humor med fysisk kvalme og støt stigende ubehag og demonstrerer et overlegent, næsten arrogant mod. Dansk horror bliver med Frygt-filerne fornyet og revitaliseret, samlingen er endda exceptionelt velredigeret.”

–Fra Dansk Horror Selskabs begrundelse for kåringen af årets horrorudgivelse 2012

Om ”Svovlild”: ” Jonas Wilmann er en effektiv fortæller med mange kort i ærmet. ’Svovlild’ er en ligetil fantasy, men den har mere end drageblod på tapetet.”

–Steffen Larsen, Politiken

Det sidste hus

Forfatter:

Illustrator:

Udstyr:

Udgivelse:

Jonas Wilmann

Aske Schmidt Rose

50 sider, hardback

6. februar 2016

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

En ny lex truer

En Ny Lex Truer

Af Jonas Wilmann

Det uhyre til Abou Shaitan måtte stoppes én gang for alle. Det var ikke kun Scott, der havde noget på spil her, tusinder led under Shaitans voldstyranni, en fattig, men tapper bondebefolkning, der længtes efter demokrati, frihed og ...
“Er den god?”
“Undskyld, hvad?” Daniel kiggede forskrækket op fra bogen og så en ung kvinde, der sad og smilede til ham på sædet overfor.
“Bogen ... Er den god? Det er den nye Scott Walker, ikke?”

Sagt om forfatterens andre bøger:

”Gys med et humoristisk glimt i øjet” ...”Bogen er skrevet i et friskt og energisk sprog”... ”Bogen er i familie med Dennis Jürgensens gode, gamle Mumieserie”... ”En hurtigt læst og morsom bog, som nok skal glide ned hos drengene” -uddrag fra Elisabeth Bennetsen lektørudtalelse til ”Velkommen til Kadaverkøbing”

En ny Lex truer
Forfatter:         Jonas Wilmann
Forside:           Søren Tim Nordbo
Udstyr:             138 sider, hardback
Pris:                 kr. 220,-
Udgivelse:        1.12.2014

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.