Foredrag og Workshops

Foredrag

Jeg kommer ud på skoler og biblioteker. Jeg fortæller om Zombier, medmenneskelighed og alt det andet mine bøger er fyldt med.

Typisk består foredrag af oplæsning og interaktion med publikum. Alt efter alder, så dykker vi ned i det der ligger over og under overfladen i mit historieunivers.

I workshops til yngre elever dykker vi ned i hvordan man konstruerer en god historie. Først gennemgår vi kort hvordan man laver en god historie. Derefter laver hvert barn sin egen historie i det hæfte jeg udlevere til alle i workshoppen.

På forhånd diskuterer vi indhold, varighed osv.

Foredrag koster 3000. Foredrag og efterfølgende 1 times workshop for op til 30 børn koster 5000. Pris er inklusiv transport i hele dk. 

Jeg kommer gerne ud sammen med andre forfattere. Lars Kramhøft og jeg går godt i spænd – Både ved foredrag og workshops. Se mere om Lars her: http://raresightings.blogspot.dk/p/resume.html

Udover foredrag og workshops, så interviewer jeg gerne andre forfattere i forbindelse med messer oa

Udgivelser

Den Lille Drage og Den Første flyvetur

Den Lille Drage og den foerste flyvetur

Den lille drage og den første flyvetur

Den lille drage vil gerne flyve med far.
Men han synes, det er lidt farligt.
I stedet går han ind i hulen.
Nogen gemmer sig i mørket.
Er det en ven eller fjende?


Den Lille Drage er en letlæst serie for børn, der elsker drager og selv vil læse om dem.
Bogen er lix 11 – Svær for 1.klasse. Middel for 2. klasse. Let for 3. klasse.
ISBN nr. 978-87-93281-38-7

Forfatter:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt

efteråret 2016

 

 

Jonny Nekrotic 3 - Showdown!

JonnyNekrotic3Showdown


Jonny Nekrotic 3 – Showdown
af Emil Blichfeldt, Illustreret af Peter Snejbjerg

“Med syge smil og blodige hænder vendte disciplene sig mod Jonny. Jonny rev febrilsk de to afskudte patroner ud og hamrede to nye på plads. ”Fuck jer!” skreg han og trykkede aftrækkeren i bund. Intet skete. Shotgunen var gået i baglås. ”Forpulede lortepatroner,” skreg han, og slog den nærmeste discipel i hovedet med kolben. Det hårde træ spredte tænder og læbestumper ud over stranden. Den sidste discipel kastede sig over Jonny, og væltede ham om i sandet. Galningen grinede, så spyttet stod i kaskader fra hans mund. Disciplens fingre lukkede sig om Jonnys hals og begyndte at klemme.”

Jonny Nekrotic har hidtil overlevet imod alle forventninger, men nu er han for alvor ude, hvor han ikke kan bunde ... og zombierne har ikke taget baderinge med. Ovenikøbet kan han ikke længere være sikker på at hans venner vil hjælpe ham. Jonny er alene og han er fucked, alligevel kæmper han videre for at finde kuren mod zombiepesten, redde sine venner og ikke mindst - finde en karton smøger.

”Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten er nomineret til Orlaprisen 2016 og Jonny vil kæmpe til det sidste for at vinde imod alle odds.”

Emil Blichfeldt, forfatter

”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke lægger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”

Lektørudtalelse om Jonny Nekrotic 1

Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror.
Jonny Nekrotic er en syg cocktail af grovkornet humor og savlende zombier, for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den er Orlanomineret i 2016.

Jonny Nekrotic 3  –  Showdown!

Forfatter:

Illustrator:

Udstyr:

Udgivelse:

Emil Blichfeldt

Peter Snejbjerg

108 sider, hardback

03.03.2016

Bestil dit eksemplar eller tig dit lokale bibliotek efter et eksemplar.

Afterworld 1 - Ilddåb

afterworld ilddaab

En ny verden er ved at rejse sig efter zombie-apokalypsen. En ødelagt verden, hvor civilisationen kun findes i få byer. Byer, hvor de fleste borgere konstant bærer powersuits – dragter, der er nødvendige for at overleve angreb fra de zombier og misfostre, der hersker i ødemarken udenfor byerne. Men byernes skrøbelige civilisation afhænger af, at ingen misbruger dragterne til egne formål – som heltene gjorde. Heltene var lige ved at få ødelagt alt det, de havde opbygget. Nu er heltene døde eller pacificerede, og der er ikke længere nogen risiko for at byerne bliver ødelagt indefra. Medmindre nogen er tåbelige nok til at opsøge de sidste helte …

Afterworld Propaganda Brochure

Om bogen:

Afterworld er skrevet i en knap så munter tone som JN. Tonen minder mere om young adult bøger – vi er helt inde på livet af de unge,i en alder hvor både sorg og glæde er langt voldsommere end senere i livet. Målet har været at lave nuancerede personer i samme stil som man ser dem hos Nicole Boyle Rødtness. Afterworld er fortalt i et højt tempo, der kendes fra superheltefilm og computerspil. Med kombinationen af højt actionniveau og genkendelige hovedpersoner, er det forfatterens ambition at lave en bogserie, der både kan læses af piger og drenge – men især at fastholde drenge på 12+ der fravælger læsning til fordel for computerspil. En ambition der allerede er ved at blive realiseret med Jonny Nekrotic – i hvert fald hvis forlaget skal tro på de mange positive tilkendegivelser fra bibliotekarer om de unge læsere.

Sagt om Afterworld 1:

"Afterworlds fede tegninger har samme energi som teksten. Nice match"
Jan Kjær, tegner og forfatter til bl.a Taynikma

Afterworld 1  –  Ilddåb
Forfatter:         Emil Blichfeldt
Illustrationer:   Aske Schmidt Rose
Udstyr:            139 sider, softcover
Pris:                 kr. 200,-
Udgivelse:        06.06.2015

Bestil dit eksemplar
eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Jonny Nekrotic 2 - Blodbad

Cover Jonny Necrotic 2

”Jonny blinkede og sank en klump. Det kunne ikke passe. Han skulle være helten. Hans blod skulle være kuren. Kuren der fik zombierne til at blive mennesker igen. Kuren der bragte Danny tilbage til livet. Men Danny havde lige ædt Jonnys lillefinger, og de væsner der kom hen mod ham, havde tænder som hajer. Deres øjne stirrede ikke længere tomt ud i luften. De var ikke længere zombier, men de var heller ikke levende. De var noget helt tredje, og de var sultne!”

Jonny Nekrotic er på alle måder et dumt svin, men som den eneste bliver han ikke zombie, når han bliver bidt. Det samme kan ikke siges om hans eneste ven Danny. Han smittet, men måske kan han reddes? Det viser sig at Jonnys blod kan ændre zombier. Problemet er bare at de ikke bliver normale, de bliver noget helt andet. De bliver intelligente, umættelige og alt tyder på at Jonny korte heltekarriere ender i et blodbad.

Uegnet for duksedrenge under 12. Velegnet til dem der holder af: Syg humor, zombievold og smukke kvinder med store...guns.

Sagt om Jonny Nekrotic 1:

”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder."
            Benni Bødker, forfatter til bl.a. Zombie City

”En virkelig fantastisk start på en ny zombie-serie, der ikke ligger fingre imellem, når der skal ekspederes zombier på blodig vis”
                    Martin W Hansen, lektør


Om forfatterens bøger:
Emil Blichfeldt har udgivet en række bøger. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er underholdende splatter for drenge og piger over tolv. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og han vil gerne beklage at der går så lang tid mellem hvert bind.

Jonny Nekrotic 2  –  Blodbad
Forfatter:         Emil Blichfeldt
Illustrationer:   Peter Snejbjerg
Udstyr:            100 sider, hardback
Pris:                 kr. 250,- inkl. moms
Udgivelse:        06.06.2015

Bestil dit eksemplar
eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Sneungens Sidste Suk

sneungens sidste suk

Sneungen mærkede de salte tårer løbe ned ad kinderne, mens hun hjalp moren op i sengen.
    ”Jeg skal nok hente brænde nu, jeg skal nok klare det, selvom jeg er lille og isvætterne hyler i vinden.”
    ”Nej, det skal du ikke,” svarede en dyb, rumlende stemme bag hende.
Sneungen vendte sit forgrædte ansigt fra moren i sengen. Fra hullet i gulvet kom noget op. Noget, der knagede og bragede, som sten der flækkede og brast.

Sagt om forfatterens andre bøger:
”En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt”
Steffen Larsen om Spådrømmen 1, Weekendavisen, Faktisk.

”Et glimrende eksempel på, at gennemillustrerede historier ikke kun er for de yngste.”
Troldspejlet om Vintersjæl 1

Sneungens Sidste Suk
Forfatter:                   Emil Blichfeldt
Forside & illustration Anna Degnbol
Udstyr:                       48 sider fuldt illustreret, hardback, A4 format
Pris:                            kr. 300,-
Udgivelse:                   1.2.2015

Bestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Jonny Nekrotic 1

Zombiepesten

Jonny necrotic cover

Nomineret til Børnenes bogpris - Orlaprisen 2016

I det fjerne kunne Jonny høre skrig og lyden af skud. Endnu en flok overlevende var åbenbart i kamp med de fucking zombier. Han tog et dybt drag af cigaretten. Det var ikke hans problem. Han sørgede for sig selv. De andre overlevende kunne bare gøre det samme. Det knasede i græsset bag ham. Jonny vendte sig hurtigt, men ikke hurtigt nok. Zombien tøvede ikke, den rallede bare og greb fat i hans arm. Det levende lig var uhyggeligt stærkt. Lort, lort, lort, tænkte Jonny. Så begyndte zombien at spise, mens Jonny skreg af smerte.


”Damn, den er fed! jeg har svært ved at forestille mig den dreng, der ikke vil kaste sig over de blodige festligheder."  Benni Bødker, forfatter

”Total drengerøv med speederen i bund, stift gevær og håret tilbage” Patrick Leis, forfatter

Jonny Nekrotic 1 – Zombiepesten

Forfatter:                            Emil Blichfeldt

Illustrationer:                      Peter Snejbjerg

Udstyr:                               99 sider, hardback

Pris:                                   kr 250.

Udgivelse:                          23.06.2014

Bestil dit eksemplar eller Køb den som E-bog

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Spådrømmen 2

Dragernes Land

spaadroemmen 2 forside

Andet bind i serien.

I første bog gik det helt galt. Selvom Sien, Elena og Ord fik befriet elverne, kom de også til at befri den gamle, onde drage Pyrit. Og de fik hevet det sære væsen, Skovfyrsten, med ind i kampen mellem lyset og mørket. Nu er Mørkemesterens hær stærkere end nogensinde, og med sin sorte trolddom vil han ændre verden. De tre børn ved, at elverne og menneskerne ikke har en chance mod Mørkehæren. Deres eneste mulighed er at få dragerne tilbage til Ænirs verden. Problemet er bare at finde dragerne - og om de overhovedet vil hjælpe?

"En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt"- Steffen Larsen, Weekendavisen - Faktisk

"En underholdende og spændende bog for fantasy-hungrende børn af begge køn"- Vera Hollerup, Lektørudtalelse DBC

Køb som Hardback

Køb som E-bog


Spådrømmen 1:

Trolddom & Knurhår

SD III Cover 02

Første bind i serien om elverpigen Elena og hendes søster, Sien, der er på en farlig mission for at redde klanen fra den onde troldmand, Mørkemesteren!

Spådrømmen 1 Trolddom og knurhår kan nu downloades gratis som Ebog eller lånes på E-reolen

 

 

"En vellykket fantasy om ordets og krammeriets magt"
 - Steffen Larsen i Weekendavisen, Faktisk.

"Bogen er velskrevet og letflydende. Der er smæk for skillingen i Spådrømmen!"
 - Henrik Einspor, forfatter.

"Yderst underholdende. Eventyrhungrende drenge og piger vil elske historien."
 - Michael Næsted Nielsen, forfatter.