Udgivelser

Roboys 1: Kobbernøglen

roboys1

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

Slam! Lærerens hånd landede tungt på bordet foran Benjamin, så han næsten tabte sin mobil.

”Ok, Benjamin, så er det ud! Du kan forklare nede på kontoret, at du igen sidder og spiller i timen.”

Når der spilles i skoletiden, kan det give problemer at være hardcore gamer. Det erfarer Benjamin og Nadim, der stilles over for valget mellem en ubehagelig skole-hjem-samtale eller at deltage i et forsøg med et helt nyt spil. Valget er nemt, men drengene opdager hurtigt, at det ikke er et helt normalt spil, de er gået i gang med

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-53-0

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

Roboys 2 Sølvnøglen

Roboys2

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

”Tissede du lige i bukserne af skræk?” spurgte Nadim tørt.

Før Brian kunne kaste sig over ham, kom vikaren ud på gangen.
”Klokken har ringet, møgunger!”
”Jeg skal ...” begyndte Brian hidsigt, men tav, da han så, hvem de havde som vikar.

I det sære computerspil er første mission klaret. Anden mission venter forude, men Benjamin og Nadim synes, at der er for mange ting, der ikke giver mening. Derfor udtænker de to drenge en plan for at finde ud af, hvad der egentlig foregår i professorens syge spil.

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-54-7

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

Roboys 3 Guldnøglen

Roboys3

skrevet af Emil Blichfeldt, illustreret af Tom Kristensen

Benjamin blinkede med glasøjnene. De var tilbage i de sære gange, hvor de rødlige klipper fjedrede under fødderne. Benjamin ruskede Nadims metalkrop. Vennen satte sig op og så forvirret rundt. ”Fuck. Vi er tilbage igen. Fanget i professorens syge spil …”

Nadim og Benjamin har overlevet både første og anden mission. Nu har de intet andet valg end at fortsætte. De kan nemlig kun komme ud af spillet, hvis de klarer den sidste mission. De har kun ét forsøg, og dør de i spillet, dør de også i virkeligheden.

Forfatter: Emil Blichfeldt

Illustrator: Tom Kristensen

Isbn: 978-87-93281-55-4  

Roboys Farvelægningsark

Hent dit farvelægningsark af Roboys her!

ROBOYS

Med Roboys har Emil Blichfeldt skabt en historie, der spiller på mange tangenter. Det er først og fremmest humorfyldt action for især drenge på 10+

Roboys er historien om de to drenge Nadim og Benjamin, der er to misfits, en iraker med kun et ben og en dansker med for mange kilo på kroppen, men en ting har de tilfælles: De er ustoppelige, når de spiller, og de evner får de brug for, når de af en ondsindet professor tvinges til at spille et sygt computerspil. Et spil, der viser sig i virkeligheden at være noget helt andet. Professoren overfører nemlig drengenes bevidsthed til nanorobotter, der sendes ind i kroppen på en forsøgsperson for at fjerne hendes sygdomme.

Roboys er en bogserie, der kombinerer Emil Blichfeldts evne til at fortælle underholdende historier med hans viden fra sin uddannelse som biolog og hans barndom. Som barn var han selv en der ikke passede ind. En baggrund, der har givet ham et særligt blik for andre i samme situation, det være sig overvægtige, indvandrere eller bare en rektor, som ingen rigtig kan lide. Roboys er inspireret af 80er filmen Min Mikromakker, artikler i illustreret videnskab om brug af nanopartikler til medicinsk behandling, Dennis Jürgensens bog ”Djævelens hule”, Kasper Hoffs ”Gamerz” og flere opfordringer fra brune drenge om hovedpersoner der er af anden etnisk oprindelse.

Vintersjæl 2:Skæbneblod

skaebneblod cover 1mb

af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen

udkommer i foråret 2016

Detaljer kommer snart!

Vintersjæl 2: Skæbneblod

Forfatter & illustrator:

Udstyr:

Pris:

Udgivelse:

 

Forudbestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.

Vintersjæl 1: Modlys

Modlys

af Emil Blichfeldt og Tom Kristensen

Mareridt er noget, man læser – Modlys 1 er første skridt på vej ind i en mørk og ubehagelig verden...

...Klipperne under hendes nøgne fødder var våde. Våde, skarpe og kolde. Kulden var farlig. Farlig, fordi hun ikke kunne mærke, når klipperne åbnede hendes hud og fordi De kunne lugte hendes røde spor. Hvis De fandt hende, ville deres tænder og negle få hende til at skrige, ligesom de andre børn havde skreget. Mange gange havde De været tæt på at få hende. Lugten af deres rådne ånde og gustne hud forfulgte hende helt ind i drømmene. De var det værste, drømmene, hun vågnede aldrig før De begyndte at spise...

”At åbne Vintersjæl er som at træde lige ind i dit værste mareridt”

-Benni Bødker, Forfatter

”Et psykotisk og rablende mareridt som ud af Poe eller Lovecraft. Tom Kristensens illustrationer vibrerer af uhygge og visualiserer fint Emil Blichfeldts underjordiske visioner”

- Peter Snejbjerg, Tegner og Forfatter

Med Modlys serien er vi i gang med at afprøve et format der mest er kendt fra børnebogsverdenen – nemlig den fuldt illustrerede bog i A5 format. Letlæste bøger, der på mange måder har overtaget tegneseriernes rolle på bibliotekerne. De letlæste bøger læses i store mænger og når børnene bliver ældre, skiftes de letlæste bøger ud med bøger uden tegninger.

Modlys er et eksperiment, der henvender sig til unge. Teksten er ikke let at læse og indholdet kræver noget af læseren. Tegningerne giver læseren lyst til at kaste sig over tegneserier og graphic novels.

Om forfatteren:

Når det er lyst og varmt genopretter Emil økosystemer med le og machete.

Når Vinteren trænger sig på, går han i hi og laver rare bøger for børn eller ubehagelige bøger for unge.

Om forlaget:

Calibat er et mikroforlag drevet af Emil og en række professionelle freelancere, der står for korrektur, redigering og grafisk arbejde.

 

Vintersjæl 1 - Modlys

Forfatter:                            Emil Blichfeldt

Illustrationer:                     Tom Kristensen

Udstyr:                                50 sider, hardback

Pris:                                      kr 200,-

Udgivelse:                            Fre 13.12.2013

Horror tegneserie/ graphic short story. For 12 år+

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Se Troldspejlets anmeldelse her