Udgivelser

Drengen med paraplyen

DrengenMed Paraplyen

af Emil Blichfeldt og Mathias Botfeldt

 

"Hvorfor regner det, far?" sagde drengen og kiggede ud under kanten af sin paraply.

"Det har jeg ikke tid til at forklare nu, vi er sent på den" sagde faren og hev i drengen, så hans arm blev flere centimeter længere.

Drengen med paraplyen er en helt almindelig dreng, eller måske er han det ikke. Han er i hvert fald lige så almindelig som alle andre børn.

En dag er han på vej til skole, men i stedet for at gå op i klasseværelset forsvinder han op i skyerne.

”Drengen med paraplyen” er en bog hvor fantasi og virkelighed smelter sammen. En fuldt illustreret bog, der både kan bruges som højtlæsning og selvlæsning. Den er oplagt at bruge i danskfagene i de mindre klasser, hvis man gerne vil diskutere grænserne mellem fantasi og virkelighed. Bagerst i bogen er der spørgsmål, der enten kan bruges til hyggesnak i en oplæsningssituation, eller som arbejdsspørgsmål i skolesammenhæng.

”Superfed bog! Jeg er vild med den stil Emil, og jeg er helt vild med dine illustrationer Mathias!  Der noget mystisk, mytisk-fabulerende Miyazaki over Drengen med Paraplyen.”

Søren Tim Norbo, bogens redaktør.

”Et let forståeligt sprog, som aldrig bliver kedeligthar forstået hvad det er børn tænker ...en rigtig sød historie og man kan læse mellem linjerne og se alt det der også ligger bagved”

Pipalukbooks, bogblogger

                                                                                                      

Om forfatterens bøger:

Emil Blichfeldt skriver på en stadig voksende bunke bøger til børn og unge. Bøger der spænder fra venlig fantasy til dyster horror. Jonny Nekrotic er Emils hidtil mest efterspurgte serie og den blev Orlanomineret i 2016.

Drengen med Paraplyen

Forfatter

illustrator:

Udstyr:

Pris:

Udgivelse:

 

Emil Blichfeldt

Mathias Botfeldt

45 sider, hardback

200,- kr.

1.9.2016

 

Forudbestil dit eksemplar

eller tig dit lokale bibliotek om at få den på hylderne.