Udgivelser

Mekano Max

MekanoMax

Af Brian P. ørnbøl

Noget grynter foran bilen, Max kan ikke se derover og han fræser op i rumpen på et næsehorn, der sover. Max må hurtigt stige ud for at finde værktøjsdåsen, for bilen sidder faste midt i næsehornemåsen.

Om Bogen:

Der er fart over feltet, da Mekano Max uforvarende bliver indblandet i et racerløb i Afrika. Verdens vel nok mest sindssyge bil, tager form undervej med stor hjælp fra Afrikas dyr. Mekano Max er en skør historie skrevet på vers for børn i alle aldre.
En fantastisk bog, hvis du og dine børn skal have noget at grine af og hvis I kan lide at lege med ord.

Om forfatteren:

Brian P. Ørnbøl har en række anmelderroste skønlitterære udgivelser bag sig i poesi- og novellegenren. Med `Mekano Max´ debuterer forfatteren som børnebogsforfatter.

 

Bordben og Rødvin

9788793281561

Alt er på hovedet – på den gode måde. Ørnbøl er sin egen, en der vil lege med sproget, eksperimentere med genrerne og så udfordre læserne i tolkningen. Det er ikke altid logisk, men det gør bestemt ikke noget, for det skal litteratur heller ikke altid være…
EXITED READINGS

Brian P. Ørnbøls anmelderroste noveller fra samlingerne `Himmelhotellerne´ (2009) og `Kredsløbsforstyrrelser´ (2014), præsenteres nu i en toptrimmet, nyopsat og til dels nyskrevet samlet udgave med forord af forfatter og ph.d. i litteraturvidenskab, Neal Ashley Conrad Thing.

Anmelderne har beskrevet novellerne med ord som: "Fantastisk og surrealistisk”, ”tankevækkende og underholdende", "forrygende", "godt og begavet selskab" og "velskrevne surrealistiske noveller" og Ørnbøl er blandt andre blevet sammenlignet med Franz Kafka, Peter Seeberg, Solvej Balle og Jens Blendstrup.